НОВИЙ «ROLLS-ROYCE PHANTOM» ДЕБЮТУЄ В УКРАЇНІ



Учора ввечері вперше в Україні був представлений абсолютно новий Rolls-Royce Phantom після всесвітнього дебюту автомобіля у Лондоні минулого року. У рамках проведення серії ексклюзивних заходів українські медіа представники змогли познайомитися ближче з флагманом від компанії Rolls-Royce Motor Cars.

Д-р. Олександр Тимофєєв, Генеральний директор «АВТ Баварія», офіційний дилер Rolls-Royce Motor Cars в Україні, підкреслив: «Починаючи з появи моделі Phantom понад 90 років тому, цей автомобіль є абсолютним символом успіху. І ми пишаємося бачити новий Phantom у Києві. Адже він знаменує важливу віху в історії Rolls-Royce в Україні, яка почалася з першої появи автомобіля даної марки в нашій країні ще в 1914 році».

 Phantom - це уособлення невимушеного стилю й історії, що займає окреме місце в плеяді розкоші», - сказав Директор з корпоративної комунікації країнСхідної Європи компанії Rolls-Royce Motor Cars, Франк Тіманн. «Кожен з наших клієнтів є поціновувачем справжньої розкоші і вимагає для себе чогось більш індивідуального. Ми з гордістю представляємо новий Phantom. Це сучасний витвір мистецтва, що непідвладний часу та дозволяє зробити ваш автомобіль таким же унікальним, як і ваші відбитки пальців».

Новий Phantom пропонує повністю нове, сучасне переосмислення дизайну в ДНК Rolls-Royce Phantom. Даний автомобіль є унікальним ще й завдяки «The Gallery» («Галереї»). Це безпрецедентно нове поняття у світі розкоші. «Галерея» - це нова інтерпретація панелі приладів автомобіля вперше за 100 років. Власники можуть замовити дійсно індивідуальний витвір мистецтва, представлений в «Галереї» і розташований за цілісним масивом скла в новому Phantom.

Новий Phantom - це найтехнологічно досконалий Rolls-Royce, коли-небудь створений компанією.

Повністю нова алюмінієва «Архітектура розкоші» забезпечує новинці знижену масу, робить її більш жорсткою, безшумною в експлуатації та технологічно досконалою. Багаторічний інженерний досвід забезпечує ідеальний родовід архітектури і пропорцій Rolls-Royce, подарувавши новий рівень активних підвісок, що дарують відчуття як ніби на килимі-літаку.

Новий 12-циліндровий двигун Twin-Turbo об'ємом 6,75 літра - це майже безшумне серце нового Phantom, що дарує прекрасно злагоджений рівень потужності та надзвичайні технічні характеристики.

З того моменту, коли сер Генрі Ройс представив перший Rolls-Royce Phantom у 1925 році, знавці автомобільного мистецтва визнали його найкращим автомобілем у світі. В результаті, цей автомобіль продовжував отримувати найвищу оцінку сильних світу цього в різні моменти історії протягом останніх 93 років.

 «Я абсолютно захоплений при вигляді восьмого покоління моделі Phantom сьогодні, яка стоїть поруч з легендарним вінтажним автомобілем з дещо українським присмаком - «Фантом II» 1930-го року, випуску який належить одному з приватних колекціонерів у Києві», - додав д-р. Тимофєєв. Він також підкреслив: «Дана картина - Phantom II і новий Phantom, що стоять поруч, - ясно підкреслює, що час не владний над будь-яким поколінням Phantom».

«Rolls-Royce Phantom II», номер VIN - 45GY, був вироблений в 1930 році, кузовні роботи від «Hooper & Co». В подальшому його було передано клієнту в Лондоні, а потім він використовувався компанією «Fox Film», а пізніше компанією «20th Century Fox». Автомобіль «дістався» аж до Каліфорнії, звідки через кілька десятиліть повернувся до Європи. На «Phantom II» використовувався модернізований двигун «Phantom I» об'ємом 7,7 літра і абсолютно нове шасі.